Λέβητας Yinyu Taikang που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ

Η συνεργασία δημιουργεί το λαμπρό από κοινού

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Anthony

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Andy

Η σύσταση είναι καλή. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— Ώστιν

Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία μεταπώλησής σας. Η άριστη υποστήριξη κατάρτισης και τεχνολογίας με βοηθά πολλή.

—— Μπιλ

Μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου

—— Carl

Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd

1 2 3
Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd
The gate Administration building Open storage
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Yinyu
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~120
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Ο λέβητας Yinyu Taikang που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι οι εθνικοί κατασκευαστές δοχείων πίεσης λεβήτων β-κατηγορίας σταθερών σημείων, τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης είναι: ο κάθετος/οριζόντιος άνθρακας, αέριο, diesel έβαλε φωτιά στο λέβητα ατμού (ζεστό νερό), ηλεκτρικός λέβητας λεβήτων ατμού (ζεστό νερό), 153 είδη προτύπων προδιαγραφών. Τα προϊόντα πώλησαν στις περισσότερους από 20 επαρχίες, δήμους και αυτόνομες περιοχές, και εξ:άγω στη Ρωσία, τη Μογγολία, τη Νότια Κορέα, το Βιετνάμ και άλλες κεντρικές και νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες και περιοχές, από την αγάπη του χρήστη.
Η γεωγραφική θέση της επιχείρησης, δυτικά 106 του εθνικού δρόμου, ανατολικά ο δρόμος Zhou Shang, κοντά 311 στον εθνικό δρόμο, μεταφορά είναι εξαιρετικά κατάλληλη. Η επιχείρηση στο πανεπιστημιακό ερευνητικό κέντρο λεβήτων Xi'an Jiaotong ως τεχνική υποστήριξη, με τα πιό πρόσφατα αποτελέσματα σχεδίου προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, διάφορα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, προηγμένος εξοπλισμός επεξεργασίας, έξοχη τεχνολογία κατασκευής, ακριβής ποιοτική δοκιμή, περιεκτικό σύστημα εξασφάλισης ποιότητας, βελτιώνει το επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης και βελτιώνει την υπηρεσία μεταπωλήσεων για να εξασφαλίσει ότι οι χρήστες περισσότερο ικανοποιούν με τα προϊόντα της επιχείρησης.
Σκοπός επιχείρησης: το ίδιο προϊόν από την ποιότητα, η ίδια ποιότητα από την τιμή, η ίδια τιμή από την υπηρεσία, στην ποιοτική επιβίωση, τη φήμη και την ανάπτυξη.

Κίνα Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Taikang Yinyu Boiler Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wang

Τηλ.:: 86-15737511189

Φαξ: 86-039-4679-8658

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς